نی‌ نی سایت

آشپزی ایرانی: گلچینی از تجربیات نی نی سایت




آشپزی ایرانی: گلچینی از تجربیات نی نی سایت

نی نی سایت، به عنوان یک پلتفرم محبوب برای خانم‌ها، پر از تجربیات ارزشمند در زمینه آشپزی ایرانی است. در این پست، خلاصه ای از 16 نکته و تجربه مفید که در این سایت به اشتراک گذاشته شده را گردآوری کرده ایم. این نکات به شما کمک می کند تا غذاهای ایرانی خوشمزه تر و با کیفیت تری بپزید.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این تجربیات از بین هزاران پست و تاپیک انتخاب شده اند و بر اساس میزان کاربردی بودن و بازخورد مثبت کاربران مرتب شده اند.

  • برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی، از سبزی قورمه سرخ شده یخ زده استفاده کنید.
  • اضافه کردن یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک به قورمه سبزی، عطر و طعم آن را فوق العاده می کند.
  • برای جلوگیری از ته گرفتن ته دیگ، از شعله پخش کن استفاده کنید و روغن را به اندازه کافی بریزید.
  • برای تهیه یک خورش قیمه خوش رنگ، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید و آن را به خوبی تفت دهید.
  • هنگام پختن برنج، از آب سرد استفاده کنید تا برنج شما قد بکشد و دانه دانه شود.
  • برای جلوگیری از شفته شدن برنج، میزان آب را به دقت اندازه گیری کنید.
  • در تهیه آش رشته، از کشک مرغوب استفاده کنید و قبل از اضافه کردن آن به آش، آن را با کمی آب رقیق کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن کوفته تبریزی، از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید.
  • هنگام پختن کتلت، از سیب زمینی پخته شده استفاده کنید تا کتلت شما وا نرود.
  • اضافه کردن یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده به مایه کوکو سیب زمینی، باعث ترد شدن آن می شود.
  • برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه، از زعفران فراوان و آبلیمو تازه استفاده کنید.
  • برای نرم شدن گوشت کباب کوبیده، از پیاز رنده شده با آب گرفته شده استفاده کنید و گوشت را به خوبی ورز دهید.
  • هنگام پختن عدس پلو، عدس را جداگانه بپزید تا رنگ آن به برنج منتقل نشود.
  • برای خوش عطر شدن شوید پلو، از شوید تازه استفاده کنید.
  • اضافه کردن چند عدد آلو بخارا به خورش آلو اسفناج، طعم آن را ملس و دلپذیر می کند.
  • برای خوش طعم شدن میرزا قاسمی، بادمجان ها را روی ذغال کبابی کنید.

آشپزی ایرانی دنیای گسترده ای دارد و همیشه چیزهای جدیدی برای یادگیری وجود دارد.

منتظر نظرات و تجربیات شما در زمینه آشپزی ایرانی هستیم!




آشپزی ایرانی به روایت نی‌نی‌سایتی‌ها: ۱۶ تجربه ناب!

۱. راز قرمه سبزی جا افتاده

قرمه سبزی غذای محبوب خیلی از ماست.توی نی‌نی‌سایت خیلی‌ها دنبال قلق‌های جا افتادنش بودن.یکی می‌گفت راز اصلی تو تفت دادن زیاد سبزیه، اونقدر که تقریبا سیاه بشه.یکی دیگه می‌گفت لوبیا چیتی رو شب قبل خیس کنید و با پیاز داغ تفت بدید.یه تجربه دیگه این بود که از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید تا لعاب خوبی به قرمه سبزی بده.بعضی‌ها هم یه قاشق رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکردن تا خوش‌رنگ‌تر بشه.یه نکته مهم دیگه، بهره‌گیری از لیمو عمانی تازه و ساییده شده بود که عطر بی‌نظیری به غذا می‌داد.

میزان آب قرمه سبزی هم خیلی مهمه.

باید کم باشه و اجازه بدید با حرارت ملایم حسابی جا بیفته.حتی یکی از کاربرها گفته بود که قرمه سبزی رو روز قبل بپزید و بذارید تو یخچال تا طعم‌ها حسابی با هم ترکیب بشن.فرداش فقط گرمش کنید!یه پیشنهاد جالب هم این بود که یک تکه دنبه به قرمه سبزی اضافه کنید و بعد از پخت درش بیارید.این کار به قرمه سبزی طعم فوق العاده‌ای میده.

۲. فوت و فن کوبیده بازاری

کباب کوبیده یکی دیگه از غذاهای محبوب ایرانیه که درست کردنش تو خونه یه کم سخته. خیلی از کاربرا تو نی‌نی‌سایت دنبال راهکار بودن تا کوبیده خونگیشون مثل کوبیده بازاری بشه. یکی از مهمترین نکات، بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده دو بار چرخ شده بود. گوشت باید مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله باشه. پیاز رو باید خیلی ریز رنده کنید و آبش رو کامل بگیرید. آب پیاز باعث میشه کوبیده از سیخ بیفته. یه قاشق ماست چکیده هم میتونه به چسبندگی کوبیده کمک کنه. ورز دادن گوشت خیلی مهمه. باید حسابی ورز بدید تا منسجم بشه. برای به سیخ کشیدن کوبیده هم باید دستتون رو با آب پیاز خیس کنید. آتش باید ملایم باشه تا کوبیده خوب بپزه و نسوزه.

۳. ته چین زعفرانی مجلسی

ته چین یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیه. کاربرا تو نی نی سایت کلی نکته برای درست کردن یه ته چین زعفرانی مجلسی به اشتراک گذاشته بودن. برنج رو باید نیم پز کنید و بذارید خنک بشه. زعفرون رو باید با مقدار کمی گلاب دم کنید. زرده تخم مرغ و ماست رو با زعفرون دم کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با پیاز داغ و ادویه تفت بدید. برنج رو با مخلوط ماست و زرده تخم مرغ ترکیب کنید. کف قابلمه رو چرب کنید و ته چین رو لایه لایه بچینید. روی ته چین رو با روغن مایع چرب کنید و بذارید تو فر یا روی گاز دم بکشه.

۴. آش رشته خوشمزه و مقوی

آش رشته یکی از آش های سنتی و خوشمزه ایرانیه که تو فصل سرما خیلی میچسبه. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه دستور آش رشته اصیل بودن. حبوبات رو باید از شب قبل خیس کنید. پیاز داغ و نعناع داغ رو فراوون درست کنید. کشک رو باید قبل از اضافه کردن به آش رقیق کنید. رشته آش رو باید در آخر اضافه کنید تا له نشه. سبزی آش رو باید تازه استفاده کنید. برای خوش طعم شدن آش میتونید از قلم گاو استفاده کنید. آش رو باید با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفته.

۵. خورشت قیمه نذری

خورشت قیمه یکی دیگه از غذاهای محبوب ایرانیه که تو مراسم مذهبی خیلی پخته میشه. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال رمز و راز قیمه نذری بودن. گوشت قیمه رو باید به اندازه مناسب خرد کنید. لپه رو باید از قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. پیاز رو باید خیلی ریز خرد کنید و خوب تفت بدید. رب گوجه فرنگی رو باید تو روغن تفت بدید تا رنگش باز بشه. برای خوش عطر شدن قیمه میتونید از هل و دارچین استفاده کنید. سیب زمینی سرخ کرده رو باید در آخر به قیمه اضافه کنید. برای لعاب دار شدن قیمه میتونید از آرد برنج استفاده کنید.

۶. میرزا قاسمی اصیل گیلانی

میرزا قاسمی یه غذای گیاهی خوشمزه و پرطرفدار گیلانیه. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه دستور اصیل میرزا قاسمی بودن. بادمجون ها رو باید روی ذغال کباب کنید تا دودی بشن. گوجه فرنگی ها رو باید رنده کنید. سیر رو باید ریز خرد کنید و تفت بدید. تخم مرغ رو باید در آخر به میرزا قاسمی اضافه کنید. برای طعم بهتر میتونید از کمی فلفل سبز استفاده کنید. میرزا قاسمی رو باید با نون سرو کنید. بهترین نوع بادمجون برای میرزاقاسمی بادمجون دلمه ای هست.

نوشته های مشابه

۷. کله پاچه لذیذ خانگی

کله پاچه یه غذای سنتی و پرکالری ایرانیه که خیلی ها دوستش دارن. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه دستور پخت کله پاچه خانگی بودن. کله پاچه رو باید خوب تمیز کنید. کله پاچه رو باید با آب سرد و ادویه بپزید. برای از بین بردن بوی کله پاچه میتونید از برگ بو و چوب دارچین استفاده کنید. آب کله پاچه رو میتونید به عنوان آبگوشت استفاده کنید. مغز و زبان کله پاچه رو باید جدا بپزید. برای طعم بهتر میتونید از سیرابی و شیردان هم استفاده کنید. کله پاچه رو باید با نون و آبلیمو سرو کنید.

۸. باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه یه غذای مجلسی و خوشمزه ایرانیه. خیلی ها دنبال یه دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه عالی بودن. باقالی رو باید از قبل خیس کنید. برنج رو باید آبکش کنید. شوید تازه رو باید خرد کنید. ماهیچه رو باید با پیاز و ادویه بپزید. برای طعم بهتر میتونید از زعفران و دارچین استفاده کنید. باقالی پلو رو باید با ماهیچه و روغن حیوانی سرو کنید. موقع پخت ماهیچه یه مقدار شکر بهش بزنید.

۹. فسنجان شیرین یا ترش؟

فسنجان یکی از خورشت‌های اصیل و محبوب ایرانیه که با گردو و رب انار درست میشه. تو نی‌نی‌سایت بحث‌های زیادی در مورد شیرین یا ترش بودن فسنجان وجود داشت. بعضی‌ها فسنجان شیرین رو دوست داشتن و برای شیرین کردنش از شکر یا شیره خرما استفاده میکردن. بعضی‌های دیگه فسنجان ترش رو ترجیح میدادن و از رب انار ترش و آبغوره برای ترش کردنش استفاده میکردن. راز یه فسنجان خوشمزه و جا افتاده تو تفت دادن گردو و رب انار با حرارت ملایمه. مرغ یا گوشت رو هم جداگانه میپزن و به فسنجان اضافه میکنن. مقدار رب انار و میزان ترشی یا شیرینی فسنجان کاملا سلیقه‌ایه. برای غلیظ شدن فسنجان میشه کمی آرد برنج بهش اضافه کرد. تو بعضی از مناطق به فسنجان کدو حلوایی هم اضافه میکنن.

۱۰. زرشک پلو با مرغ زعفرانی

زرشک پلو با مرغ زعفرانی یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار ایرانیه که معمولا تو مهمونی‌ها سرو میشه.نی‌نی‌سایتی‌ها کلی نکته برای خوشمزه‌تر شدنش به اشتراک گذاشته بودن.برای اینکه مرغ زعفرانی خوش‌رنگ و آبدار بشه، باید اون رو با پیاز و ادویه و زعفران فراوون تفت داد.بعدش کمی آب اضافه میکنن و اجازه میدن با حرارت ملایم بپزه.زرشک رو هم باید با کمی شکر و کره تفت داد تا شیرین و براق بشه.برای اینکه زرشک پلو مجلسی‌تر بشه، میشه از خلال پسته و بادام هم استفاده کرد.برنج رو هم باید به صورت کته یا آبکش درست کرد و با زرشک و خلال‌ها تزیین کرد.

بعضی‌ها مرغ رو سرخ میکنن و بعد میپزن، بعضی‌ها هم اول میپزن و بعد سرخ میکنن.

هر دو روش خوشمزه‌ست.اضافه کردن کمی آبلیمو به مرغ زعفرانی باعث میشه طعمش بهتر بشه.

۱۱. کوفته تبریزی اصیل

کوفته تبریزی یه غذای سنتی و خوشمزه تبریزیه که خیلی ها دوستش دارن. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه دستور اصیل کوفته تبریزی بودن. گوشت کوفته رو باید حسابی ورز بدید. برنج و لپه رو باید از قبل بپزید. سبزی کوفته رو باید تازه خرد کنید. داخل کوفته میتونید آلو، گردو و تخم مرغ آب پز بذارید. برای طعم بهتر میتونید از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده کنید. کوفته رو باید با حرارت ملایم بپزید تا وا نره. برای اینکه کوفته خوشمزه تر بشه، یه مقدار دنبه بهش اضافه کنید.

۱۲. عدس پلو با کشمش و خرما

عدس پلو یکی از غذاهای ساده و مقوی ایرانیه که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان شام سرو میشه. تو نی‌نی‌سایت دستورهای مختلفی برای پخت عدس پلو با کشمش و خرما وجود داشت. عدس رو باید از قبل خیس کرد و جداگانه پخت. برنج رو هم باید آبکش کرد و با عدس مخلوط کرد. کشمش و خرما رو باید با کمی روغن تفت داد. برای خوش طعم شدن عدس پلو میتونید از پیاز داغ و ادویه هم استفاده کنید. بعضی‌ها به عدس پلو گوشت چرخ کرده هم اضافه میکنن. عدس پلو رو با ماست یا سالاد سرو میکنن. برای اینکه عدس پلو خوشمزه تر بشه، یه مقدار زیره بهش بزنید.

۱۳. آش جو با طعم خانگی

آش جو یه آش مقوی و سیرکننده‌ست که بیشتر تو فصل سرما پخته میشه. کاربرا تو نی‌نی‌سایت تجربه‌هاشون رو در مورد پخت یه آش جو خوشمزه به اشتراک گذاشته بودن. جو رو باید از شب قبل خیس کرد. حبوبات دیگه مثل نخود و لوبیا رو هم باید جداگانه پخت. سبزی آش رو باید تازه خرد کرد. برای طعم بهتر میتونید از قلم گاو هم استفاده کنید. آش جو رو باید با کشک و نعناع داغ سرو کرد. بعضی‌ها تو آش جو گوشت چرخ کرده هم میریزن. آش جو رو باید با حرارت ملایم پخت تا جا بیفته. برای اینکه آش جو خوشمزه تر بشه، از سبزیجات معطر مثل ترخون و مرزه استفاده کنید.

۱۴. شله زرد نذری خوش عطر و طعم

شله زرد یه دسر سنتی و خوشمزه ایرانیه که معمولا تو مراسم مذهبی پخته میشه. تو نی نی سایت خیلی ها دنبال یه دستور پخت شله زرد نذری بودن. برنج رو باید از شب قبل خیس کنید. زعفران رو باید با گلاب دم کنید. شکر رو باید به اندازه کافی بریزید. برای خوش عطر شدن شله زرد میتونید از هل و دارچین استفاده کنید. شله زرد رو باید با پسته، بادام و دارچین تزیین کنید. برای اینکه شله زرد خوشرنگ تر بشه، قبل از پخت یه مقدار زردچوبه به برنج اضافه کنید. شله زرد رو باید با حرارت ملایم بپزید تا ته نگیره. بهترین زمان برای اضافه کردن شکر وقتیه که برنج کاملا پخته باشه.

۱۵. قیمه پلو خوش عطر و مجلسی

قیمه پلو یه غذای خوشمزه و مجلسیه که ترکیبی از طعم خورشت قیمه و عطر برنجه. کاربرا تو نی‌نی‌سایت پیشنهادهای خوبی برای تهیه یه قیمه پلوی عالی داشتن. خورشت قیمه رو باید با کمی آب کمتر و غلیظ‌تر از معمول درست کرد. برنج رو باید آبکش کرد و لایه لایه با خورشت قیمه تو قابلمه ریخت. میتونید از خلال پسته و بادام برای تزیین قیمه پلو استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران دم کرده به برنج، عطر و طعمش رو بهتر میکنه. بعضی‌ها به قیمه پلو سیب زمینی سرخ کرده هم اضافه میکنن. اجازه بدید قیمه پلو با حرارت ملایم دم بکشه تا طعم‌ها به خوبی ترکیب بشن. بهترین نوع برنج برای قیمه پلو، برنج ایرانیه.

۱۶. دمپختک گوجه فرنگی خوشمزه و سریع

دمپختک یه غذای سنتی و سریع ایرانیه که با برنج و حبوبات و ادویه درست میشه. نی‌نی‌سایتی‌ها دستورهای متنوعی برای پخت دمپختک گوجه فرنگی به اشتراک گذاشته بودن. برنج و لپه رو باید با آب گوجه فرنگی و ادویه پخت. میتونید از پیاز داغ و سیر داغ هم برای طعم بهتر استفاده کنید. اضافه کردن کمی سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری به دمپختک طعم بی‌نظیری میده. دمپختک رو میشه با ترشی یا ماست سرو کرد. بعضی‌ها به دمپختک گوشت چرخ کرده هم اضافه میکنن. مقدار آب گوجه فرنگی باید به اندازه‌ای باشه که برنج و لپه کاملا بپزن و آب اضافی نمونه. برای اینکه دمپختک خوشمزه‌تر بشه، از گوجه فرنگی رسیده و خوش رنگ استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا